Corrigerend ondergoed

corrigerend ondergoedCorrigerend ondergoed zorgt ervoor dat je je zekerder voelt. In plaats van een vetrandje of een overhellend buikje, zie je er ineens enorm “in shape” uit. Dat is ook het mooie van het corrigerende ondergoed, in een keer worden een heleboel kledingstukken weer veel leuker om te dragen. Corrigerend ondergoed mag dan ook wat kosten, vinden veel mannen en vrouwen. En dat is niet onterecht. Helemaal als je het afzet tegen een afslank cursus of een dure sportschool.

Wil je meer weten over gezondheid, kijk eens op mijngezondheidsgids.nl

Corrigerend ondergoed van Spanx

Spanx is corrigerend ondergoed, wat wordt ontwikkeld door een bedrijf uit Amerika. Een oud vertegenwoordiger (Sara Blakely) ergerde zich aan het feit dat er geen voetloze panty’s waren. Dus ze besloot ze zelf te ontwikkelen. Spanx ontwikkelen verschillende soorten ondergoed. Maar allemaal met hetzelfde doel. Je lichaam corrigeren waar het nodig is. Voor de vrouwen heb je broekjes, jurken en regulair ondergoed. Maar complete bodysuits behoren ook tot het assortiment. Deze zorgen voor een complete corrigerend geheel van borst tot bovenbenen. Sinds kort is er ook corrigerend ondergoed beschikbaar voor mannen. Het is toonaangevend merk. Wat bekend staat om duurzaamheid en kwaliteit. Ook natuurlijk om de ondersteuning en het corrigerend vermogen.

Spanx is nu ook in Nederland te koop. Je kunt het kopen bij oa:

Nelly’s
Shapewear

Corrigerend ondergoed mannen

Een nieuwe trend in corrigerend ondergoed is corrigerend ondergoed voor mannen. Steeds meer mannen ergeren zich aan hun uiterlijk. Ook zorgt het voor een betere houding. Je rug wordt erdoor goed ondersteunt. Tevens zorgt het voor een betere bloedsomloop. Daarom is er ook speciaal voor mannen corrigerend ondergoed. Zodat, buiten het corrigerend vermogen, het ook nog gezond is. De meeste mannen vinden het beschamend om over corrigerend ondergoed te praten, bij vrouwen is het meer geaccepteerd.

Corrigerend ondergoed buik

Corrigerend ondergoed voor de buik is er speciaal voor een plattere buik. Het zit onzichtbaar onder je kleren en het zal lijken dat je buik stukken platter is. Ook zorgt het voor mooiere natuurlijk vormen. Je heupen en dijen worden ook gecorrigeerd. Je rug wordt ondersteund. Je zult jezelf een stuk prettiger voelen. En mensen zullen versteld staan van je mooie strakke buik.

Corrigerend ondergoed grote maten

Ook voor mensen met een maatje meer is er corrigerend ondergoed. Deze corrigeert je lichaam. Er zijn ook complete bodysuits beschikbaar. Deze pakken je lichaam aan van borst tot bovenbenen. Ook heb je broekjes met lange pijpen en een hoge taille voor een goede correctie. Tevens zorgt het voor stevigheid van je rug. Dus het is ook goed voor je gezondheid. De mensen die corrigerend ondergoed dragen zijn uitermate tevreden over het resultaat. Vaak wordt het gedragen tijdens het afvallen. Door het afvallen heb je vaak last van overtollige huid. Het corrigerend ondergoed zorgt ervoor dat het overtollige huid op de goede plek gaat zitten.

No comments yet

Leave a Reply